Weylin Tracking logo
illustratieve foto

Shop

Via deze pagina kunt u onze producten bestellen. Voor grotere aantallen kunt u direct contact opnemen. Verzendkosten zijn tot 2kg €4,- (België €7,-). Het rekeningnummer waar u het totaalbedrag naar over dient te maken is NL02 TRIO 0254 8447 07 t.n.v. Weylin Tracking.


Op zoek naar Diersporengids.nl? Deze digitale en multimediale sporengids is bedoeld voor een ieder die zich verdiepen wil in de fascinerende wereld van diersporen. Het is zowel thuis op groot scherm te gebruiken als in het veld op een mobiel. Op deze manier heb je deze diersporengids altijd bij je! Maandelijks worden nieuwe sporen en specials die een bepaald onderdeel uitdiepen toegevoegd. De gids wordt aangeboden op basis van een jaarlijks abonnement van €14,95. Voor meer informatie en een gratis kijkje kunt u terecht op Diersporengids.nl.

Weylin Veldgids Loopsporen

Weylin Veldgids Loopsporen

De Weylin Veldgids Loopsporen is een handzame, compacte en prachtig geillustreerde gids. De gids kan makkelijk meegenomen worden naar buiten. De gids bevat de voornaamste prenten (spoorzoekertaal voor voetafdrukken) van zoogdieren, vogels, amfibieen en ongewervelden die we kunnen vinden in Nederland. Gebonden in wire-o om het makkelijk naast een spoor open te kunnen houden. Stevig uitgevoerd om veel buiten te kunnen gebruiken. Kan samen met, of los van Diersporengids.nl gebruikt worden.

Weten wat anderen over deze gids zeggen? Lees hier een pagina met reviews.

Download hier een PDF preview.

Gegevens: 21x10 cm, wire-o gebonden, 56 pagina's, papier: binnenwerk 175 grams & buitenwerk 300 grams, doorzichtig plastic voor- en achterblad.

Kosten €12,- per stuk exclusief verzendkosten.


Weylin Veldgids Spoorvolgen

Weylin Veldgids Spoorvolgen

De Veldgids Spoorvolgen is een compacte en handzame gids en bevat de voornaamste technieken en spoortekens in woord en beeld. Geschreven door Michel Grobbe, Nederlands expert in het spoorvolgen. Met deze gids in de hand leer je het spoor te lezen en te volgen. Gebonden in wire-o om het makkelijk naast een spoor open te kunnen houden. Stevig uitgevoerd om veel buiten te kunnen gebruiken.

Download hier een PDF preview.

Gegevens: 21x10 cm, wire-o gebonden, 56 pagina's, papier: binnenwerk 175 grams & buitenwerk 300 grams, doorzichtig plastic voor- en achterblad.

Kosten €12,- per stuk exclusief verzendkosten.


embleem Weylin Tracking

Geborduurd embleem

Het geborduurde logo van Weylin tracking. Diameter van 7 cm. Kosten €6,- per embleem exclusief verzendkosten.


Weylin Tracking loopsporen geheugensteun

Loopsporen Geheugensteun

Gratis bij elke verzending, het geheugensteuntje met sporenformules en de negen basisgangen. Met aan elke zijde een liniaal. Uitgevoerd als een PVC pasje, dus altijd makkelijk mee te nemen in de portemonnee!Bestelformulier

* vereist

Naam:*

E-mail:*

Nogmaals E-mail:*

Telefoon:*

Adres:*

Geef het aantal gewenste exemplaren aan:

Veldgids Loopsporen (à €12,-):

Veldgids Spoorvolgen (à €12,-):

Emblemen (à €6,-):

Kortingscode:

Verzendkosten voor:*

Waar heeft u over ons gehoord?:


Indien u "anders namelijk..." heeft ingevuld:

Ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief.
Met laatste nieuws, extra sporentips, downloads, links en video's.

Een ree is een?*
(spamcheck, helaas nodig)

Alles correct ingevuld?
Kijk nog even voor de zekerheid!